Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati camere

Toate camerele dispun de baie, canapea extensibilă, aer condiționat, TV prin satelit, Wi-Fi și balcon.

Facilitati hotel

Ca și facilități, hotelul oferă oaspeților: 1 lift, recepție, seif la recepție (contra cost), lobby bar, schimb valutar, billiard (contra cost), restaurant, panorama sky bar, piscină exterioară, umbrele și șezlonguri la piscină și pe plajă, sală de fitness, animație, Wi-Fi în lobby (gratuity), pătuț pentru copii (gratuit, la cerere), scaune înalte pentru copii în restaurant (gratis), sauna (cotra cost), servicii închiriere auto (contra cost), doctor (contra cost), servicii de spălătorie și curățătorie(contra cost), parcare (gratuit – locuri limitate).

Localizare

Hotelul Veramar este situat în Kranevo, la 70 de metri de plajă, 8 km de Nisipurile de Aur și 1,5 km de Albena. În imediata apropiere, pa strada principală, se regăsesc numeroase restaurante și cluburi.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

15 % Early Booking
EFFECT ALGARA BEACH

EFFECT ALGARA BEACH

Kranevo, Bulgaria

de la 194 /pers

SUNNY CASTLE

Kranevo, Bulgaria

de la 460.5 /pers

AQUAMARINE KRANEVO

Kranevo, Bulgaria

de la 568.5 /pers