Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Tuntas Suites Altinkum este situat într-o zonă liniștită a Altinkum, aproape de plaja de nisip. O alegere excelentă pentru familii și cupluri care doresc un concediu frumos si confortabil.
Facilitati camere

Toate camerele standard sunt dotate cu televizor, aer conditionat, seif, telefon, baie privata.

 

Facilitati hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, bar la piscina, terasa, gradina, biliard, piscina in aer liber, serviciu de transfer, camera de bagaje, schimb valutar, room service, mini market, receptie deschisa non stop si parcare. Internetul este disponibil doar in zonele publice si este gratuit. 

Localizare

Tuntas Altinkum Suites este situat într-o zona linistita din Altinkum, la doar 100 de metri de plaja. Aeroportul din Bodrum este situat la 36 km distanta de hotel. 

Descriere

Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Buyuk Anadolu Didim Resort

Didim, Turcia

de la 909 /pers

Venosa Beach Resort

Didim, Turcia

de la 1019 /pers

Ramada Resort Akbuk

Didim, Turcia

de la 739 /pers