Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: Hotelul  a fost deschis in anul 1994, este format din 3 corpuri de cladire cu cate 5 etaje si are in total 248 de camere.

Localizare: Hotelul este situat la 20 km de orasul Alanya, la aproximativ 100 km de aeroportul Antalya.

Plaja: Hotelul are plaja privata cu nisip cu o lungime de 250 m, certificata Blue Flag. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja. 

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: TV satelit, aer conditionat, mocheta, minibar (se reumple de doua ori pe saptamana), balcon, baie cu cada, uscator de par, telefon, seif (contra cost).

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, bar pe plaja, lobby bar, restaurant a la carte, piscina exterioara, piscina pentru copii, piscina interioara deschisa iarna, program de animatie, muzica live, discoteca, diverse competitii, sauna, baie turceasca, centru fitness, internet in zonele comune, teren de tenis, teren de basket, volei pe plaja, dart, tenis de masa, sali de conferinta.

Servicii cu plata: bauturile din import, fresh-uri din fructe, seif, internet in camere, masaj si alte tratamente in centrul spa, magazine, coafor, servicii foto, servicii de curatatorie, servicii medicale, nocturna pentru tenis, biliard, sporturi acvatice, telefon, fax.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-12 ani), teren de joaca, mini disco, scaune pentru copii in restaurant, piscina pentru copii, diverse programe pentru copii.

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie;  accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari cu o zi inainte; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5* 

Web: www.askahotels.com 

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Facilitati camere

Cele 248 de camere moderne sunt repartizate in doua cladiri principale si o cladire anexa si sunt dotate cu baie proprie cu dus si uscator de par,minibar, aer conditionat, tv, telefon, seif si balcon.

Localizare

Hotelul Aska Just in Beach este situat pe faimoasa plaja din Incekum, la un 1 km de orasul Avsallar ,25 km de Alanya si 100 km de aeroportul din Antalya.

Facilitati hotel

Hotelul are la dispozitia oaspetilor sai receptie, restaurant principal, restaurant a la carte cu o priveliste minunata asupra marii Mediterane, piscina, bar la piscina, bar pe plaja, snack bar, lobby, lobby bar, piscina pentru copii, discoteca, rent a car, magazin de suveniruri, coafor si farmacie, animatie in timpul zilei si seara, plaja privata. Pentru relaxare si sport hotelul pune la dispozitia turistilor: volei pe plaja, aerobic, tenis de masa, tenis, aerobic, baie turceasca, sauna, masaj, sala de fitness, darts si biliard, sporturi pe plaja (canoe, jet schi, parasailing, hidrobicicleta).

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Azura Deluxe Hotel

Alanya, Antalya, Turcia

de la 1009 /pers

Club Green Fugla Beach

Alanya, Antalya, Turcia

de la 747 /pers

Granada Luxury Alanya

Alanya, Antalya, Turcia

de la 1084.5 /pers