Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este situat la 90 km de orasul Dalaman, la 900 m de centrul orasului Marmaris, chiar pe malul marii.
Localizare

Hotelul este situat la 7.5 km de Icmeler, in orasul Marmaris, pe plaja.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de o piscina exterioara, un lift, un restaurant interior, un restaurant exterior, un restaurant a la carte, 2 baruri, un bar de gustari la piscina, aer conditionat in locurile publice, TV la lobby cu antena satelit, 24 h room service, servicii de curatenie - zilnic, asternuturile 2 x 1 saptamana, curatatorie 7 x saptamana, schimbarea prosoapelor - 2 x saptamana, internet cafe - gratuit. Coafor, biliard, sporturile nautice, seif si spalatoria - cu plata. Se poate face plata prin carduri de credit: Visa si Master.

Plaja

Plaja privata cu nisip si prundis, potrivit pentru copii; sezlongurile, umbrelele de soare si saltelele sunt gratuite.

Facilitati camere

Cladirea dispune de 6 etaje, 57 camere duble (17.5 mp, pentru 3 persoane), 16 camere triple (20 mp, pentru 3 persoane), 73 camere cu vedere la mare. Dotari in camere: aer conditionat individual, telefon, uscator de par, minibar (inchiriat), gresie, balcon, antena TV satelit, dus/wc, conexiune internet gratuita, wireless network, sistem de incalzire.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Excelsior

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

de la 1149 /pers

Cabana Bella Vista

Ranca, Jud. Gorj, Romania

de la 579 /pers

Elegance Hotels International

Marmaris, Turcia

de la 969 /pers