Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel Ephesia Holiday Beach Club se afla intr-una dintre cele mai frumoase zone ale orasului Kusadasi si reprezinta o alegere excelenta pentru vacante de neuitat.
Plaja

Proprie, nisip/pietris, chei. Umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja: cu garantie. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.

Activitati/Divertisment

Gratuit: baie turceasca, sauna, sala fitness, aerobic, volei pe plaja, baschet, teren de tenis, rachete de tenis, mini-fotbal, tenis de masa, windsurfing (cu licenta), sporturi acvatice fara motor (la inscriere), show-program. Contra cost: masaj, cursuri de diving, discoteca (intrare) (bauturi - de la 0.00), biliard, surfing (certificat), sporturi acvatice cu motor

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt dotate cu dus, aer conditionat individual, televizor, telefon, seif (la receptie, contra cost), mini-bar (aprovizionare contra cost), pardoseala - gresie. In camera se face curatenie zilnic, asternuturile sunt schimbate de 3 ori pe saptamana, prosoapele sunt schimbate de 3 ori pe saptamana.

Facilitati pentru copii

Piscina, teren de joaca, mini-club (5-12 ani), baby-sitter (contra cost)

Facilitati hotel

Hotelul a fost construit in anul 2002, renovat in 2009, are suprafata de 10000 mp si dispune de 15 corpuri de 2 etaje (30% camere cu priveliste la mare). Hotelul pune la dispozitia turistilor sai: restaurant principal, restaurant a la carte (bucatarie internationala, o data in timpul sejurului gratuit, cu rezervare), 4 baruri, piscina exterioara, cabinet medical (la cerere), coafor, spalatorie, o sala de conferinte (120 pers.), schimb valutar, rent-a-car, parcare.

Localizare

Hotelul Ephesia Holiday Beach Club Kusadasi este situat la 79 km de aeroportul orasului Izmir, la 8 km de centrul orasului Kusadasi, pe malul marii, la 18 km de orasul antic Efes. Pana la aeroportul orasului Bodrum sunt 110 km.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Arora

Kusadasi (Kusadasi), Kusadasi, Turcia

de la 629 /pers

Belmare

Kusadasi, Turcia

de la 589 /pers

Surtel

Kusadasi (Kusadasi), Kusadasi, Turcia

de la 549 /pers