Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este format din 80 de camere spațioase, elegante și confortabile, cu baie proprie, halate de baie și papuci, balcon sau terasă privată și vedere la mare. Toate au aer condiționat și TV cu ecran plat cu canale prin satelit și radio. Restaurantul principal vă oferă o experiență culinară de neuitat, cu arome de top din întreaga lume. Servirea mesei în stil bufet pentru micul dejun, prânz și amp; Masa de seara. De ce să nu vă bucurați de priveliștile nealterate de la piscina mare și să urmăriți cum trec valurile. Hotelul oferă o gamă largă de Servicii și Facilități, cum ar fi teren de tenis, piscină cu bar la piscină.
Localizare Hotel

Hotelul Solimar Dias este situat la 50 de metri de plaja cu nisip alb din Adelianos Kampos. Cel mai apropiat sat, este la 5 minute de mers pe jos şi oferă magazine, restaurante, taverne şi cluburi. Aeroportul internaţional al oraşului Heraklion este la 80 km, iar aeroportul oraşului Chania se află la 70 km

Facilitati Hotel

Hotelul ofera 80 de camere, un restaurant spatios, 2 baruri (principal si bar la piscina ), 2 piscine ( una pentru adulti si una pentru copii ), loc de joaca pentru copii, serviciu de schimb valutar, plus alte servicii contra-cost cum ar fi: internet wi-fi, system de telefonie direct dial, serviciu rent-a-car, serviciu babysitting, scaune pentru copii, serviciu curatatorie, seif. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu: baie cu cada sau dus, uscator de par, televizor, minifrigider, balcon sau terasa, aer conditionat seif (contra cost).

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

Galeana Mare

Creta-Chania, Grecia

de la 769 /pers

Akoya Resort

Creta-Chania, Grecia

de la 679 /pers

RETHYMNO PALACE

Adelianos Kampos, Creta-Chania, Grecia

de la 796.5 /pers