Schimba datele

Oferte

Pret final 2 adulti , 0 Nopti? , 06.04.2023 -06.04.2023

Camera
Masa
Detalii
pret
2 locuri
Conform itinerar
Plecare din Ramnicu Valcea / autocar
Vezi detalii
260 Lei
Transe de plata
  • 260 Lei pana la 31.03.2023
Conditii de anulare
  • 260 Lei de la 31.03.2023
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
selectie detalii pret
Camera : 2 locuri
Masa : Conform itinerar
Detalii : Plecare din Ramnicu Valcea / autocar
260 Lei
- doar la cerere - oferta disponibila

Itinerar

Ne propunem sa exploram Bucurestiul de odinioara, descoperind urmatoarele obiective turistice:

Muzeul Național Cotroceni

Muzeul Național de Istorie a României

Biserica Stavropoleos

Muzeul Sportului

 

Opțional – Masa de prânz la Caru’ cu Bere

 

Obiective turistice

Muzeul Național Cotroceni:

În cadrul Muzeului Naţional Cotroceni pot fi vizitate cuhnia (bucătăria) fostei Mănăstiri Cotroceni, trapeza (sala de mese), câteva chilii şi două spaţii aparţinând fostului palat domnesc al domnitorului Șerban Cantacuzino, spaţii reprezentative pentru tehnica de construcţie şi pentru arhitectura românească de la sfârşitul secolului al XVII-lea. Circuitul de vizitare oferă o adevărată călătorie în timp prin saloane, dormitoare, sufragerii, bibliotecă și alte încăperi marcate de gustul și creativitatea Reginei Maria.

Muzeul Național de Istorie a României:

Cladire emblematică a Bucureștiului, vă invită să descoperiți secţiile expoziţiei permanente (Tezaurul Istoric, Lapidarium-ul şi Columna lui Traian), iar holul central al muzeului găzduiește mai multe expoziţii temporare.

Cu siguranță că una dintre atracțiile muzeului o reprezintă copia la scară naturală a celebrului monument antic: Columna lui Traian din Roma, expoziția ocupă un loc aparte printre exponatele de mare valoare istorică și artistică ale Muzeului Național de Istorie a României.

           Biserica Stavropoleos:
           
Biserica Stavropoleos, ridicata in 1724, se află in centrul istoric al Bucuresti-ului, chiar in spatele Muzeului Național de Istorie. Straduțele liniștite și tăcute ce o impresoară sunt ca o trecere treptata de la "lumea dezlănțuită" la liniștea tainică din curtea și incinta mănăstirii. Deşi de dimensiuni reduse biserica are monumentalitate, fiind un spaţiu arhitectural specific tradiţiei bizantine  Prin decoraţia sculptată şi prin motivele ornamentale exprimă deopotrivă o sensibilitate barocă şi un gust oriental.

Opțional – Masa de prânz la Caru’ cu Bere:

Caru’ cu bere este restaurantul din București în care poți savura bucate tradiționale românești preparate după rețete create cu multe decenii în urmă alături de berea casei, o bere cu reteta unică și bine păstrată, totul intr-o atmosfera încărcată de istorie și tradiție.

Muzeul Sportului:

Muzeul gazduiește sute de trofee cucerite de sportivii români în diferite competitii internaționale. Fiecare exponat este însoțit de o explicație. Printre exponate se află mănușile primului campion mondial român la box, Nicolae Linca, pagaia campionului olimpic la canotaj, Ivan Patzaichin, un pașaport colectiv de aproape jumatate de metru folosit de toti jucatorii români de fotbal care au plecat la Campionatul Mondial din Uruguay din anul 1930 și alte obiecte de valoare care aparțin marior noștrii campioni.

Itinerar

Plecare din Rm. Valcea - Bucuresti si retur in cursul serii