Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Vila Suzi a fost construita in anul 1999 si reprezinta o unitate de cazare excelenta, oferind linistite, curatenie si confort.
Facilitati generale

Vila Suzi a fost renovată în anul 2011 şi oferă piscină exterioară cu şezlonguri şi umbrele gratuite, internet. Regim self-catering. Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere).

Plaja

Plaja cu nisip din Skala Potamia este una dintre cele mai frumoase plaje ale insulei Thassos, fiind premiată cu Steagul Albastru. Plaja este amenajată cu umbreluţe şi şezlonguri contra cost, există baruri şi taverne. Intrarea în apă este lină.

Facilitati camere

Camerele vilei sunt de tip studio pentru 2 şi 3 persoane şi dispun de chicinetă, TV, minibar, seif (contra cost 2 €/zi), aer condiţionat(contra cost 5€/zi)baie cu duş şi balcon sau terasă.

Localizare

Vila Suzi a fost construită în anul 1999 şi reprezintă o unitate de cazare excelentă, oferind liniştite, curăţenie şi confort.Vila este situată în Skala Potamia, la aproximativ 100 m distanță față de plajă şi la 600 m de centrul staţiunii. Portul din Limenas se află la aproximativ 15 km distanţă, iar aeroportul din Kavala la aproximativ 40 km.

Conditii de plata: 20% avans la inscriere; Diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

8 % Early Booking
Blue Sky Boutique Villas

Blue Sky Boutique Villas

Thassos, Grecia

de la 390.5 /pers

7 % Early Booking
Blue Sea Beach Resort

Blue Sea Beach Resort

Thassos, Grecia

de la 236.5 /pers

41 % Early Booking
Memento Hotel Achillion

Memento Hotel Achillion

Skala Potamia, Thassos, Grecia

de la 213.22 /pers