Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere : Hotelul a fost construit in anul 2005 si renovat in 2012. Construit pe o suprafata totala de 50.000 mp, dispune de o cladire pricipala cu 6 etaje, avand in total 834 de camere.

Tip masa: Ultimate All Inclusive.

Localizare :Hotelul este situat la 80 km de aeroportul Antalya. 

Plaja: Hotelul are plaja privata cu nisip, cu lungime de 250 m si latime de 100 m. Accesul la plaja se face prin tunel subteran. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele la plaja sunt gratuite.

Dotari camere: Camerele hotelului sunt dotate cu: telefon, TV satelit, minibar, seif, aer conditionat, mocheta, internet wireless, baie cu cada, uscator de par.

Facilitati hotel :Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, 3 restaurante a la carte (mexican, italian, turcesc), patiserie, cafenea, discoteca, bar la piscina si pe plaja, 2 piscine exterioare pentru adulti si 2 pentru copii, aquapark pentru adulti si copii, piscina interioara pentru adulti si copii, miniclub (4-12 ani), internet wireless, baie turceasca, sauna, baie cu aburi, centru fitness, teren de tenis, volei pe plaja, tenis de masa, aerobic, darts, minigolf, teren de baschet, program de animatie, muzica live (in anumite zile), discoteca, parcare.
Servicii cu plata: restaurantele a la carte, bauturile de import intre orele 23:00 10:00, bauturile premium, sucurile naturale din fructe, bauturile imbuteliate, room-service, telefon, fax, centru comercial, coafor, centru Spa, masaj, medic, spalatorie, internet cafe (cu rezervare), echipamentul de tenis si nocturna, bowling, biliard, jocuri video, sporturile acvatice (navigatie, sporturi motorizate).

Facilitati copii : Hotelul pune la dispozitia copiilor piscine pentru copii cu tobogane, mini club, loc de joaca pentru copii.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie; 
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari (gratuit o singura data / sejur 7 nopti);
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5* 

Pagina web: http://www.crystalhotels.com.tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Localizare

Hotelul Crystal Admiral este construit la 5 m de plaja, in statiunea Side si este localizat la 80 km de Aeroportul International din Antalya si la 85 km de centrul orasului. Fiind unul din renumitul lant de “cristale”, el ofera familiilor cu copii o varietate de piscine si un aquapark ce acopera o suprafata de 3450 m².

Facilitati hotel

Din suprafata totala de 50.000 m²,35.000 m² sunt cladirile hotelului iar 15.000 m² sunt acoperiti de gradini relaxante si linistitoare. Hotelul dispune de o cladire de 6 etaje, avand o capacitate de 837 camere. Cristalul va ofera un centru Spa si un centru de frumusete echipate complet, o gradina Spa speciala si o piscine Spa exterioara de 50 m².

Facilitati camere

Hotelul dispune de 694 de camera cu vedere la mare, 143 de camera cu vedere la gradina, 801 camere cu balcon si 36 fara balcon. Fiecare camera este dotata cu A/C , TV satelit si canal de muzica, internet wireless (contra cost), mini bar, seif si telefon direct. Baile au in dotare telefon, uscator de par, cada (jacuzii in camerele deluxe, senior si suite royale). Exista camera pentru nefumatori si persoane cu dizabilitati.

Servicii masa

Hotelul ofera oaspetilor sai servicii gratuite precum Barul Vital, Barul Caretta Beach, patisserie, Lobby Bar, Fuaye Bar, Lagoon Bar, Aspendos Bar, Discoteca Saphir, Veranda Bar, Irish Cocktail Bar, Café Turca si minibar iar ca si servicii contra cost sunt room service, crama, restaurant a-la-carte( 5 euro/persoana rezervarea) si cafeneaua Water pipe.

Facilitati pentru copii

Copii dumneavoastra vor petrece clipe minunate in piscina, in aqua-park-ul hotelului precum si in locul de joaca si in mini-club (4-12 ani), toate fiind special amenajate pentru ei.

Sport si agrement

Activitati gratuite: centru de fitness, echipamente exterioare, sporturile de apa fara motor , darts, mini golf, teren de tenis (multifunctional), minge de apa, aquarobic, aerobic, stretching, teren de basket, voley pe plaja, masa de tenis, canoe, hidrobicicleta, surf. Activitati contra cost: centru de jocuri, bowling, billiard,jocuri Pc , atari, fotbal de masa, ski nautic, jet-ski, banana, parasailing, ringo, iluminarea terenului de tenis, racheta de tenis, mingi de tenis

Plaja

Hotelul ofera oaspetilor sao o plaja private cu nisip fin cu o lungime de 250 si o latime de 100m.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

7 % Oferta Speciala
Master Family Club

Master Family Club

Cenger, Side, Antalya, Turcia

de la 571 /pers