Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 3 Nopti? , 25.09.2024 -28.09.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
PARK VIEW
Mic dejun
Plecare din Bucuresti / autocar Detalii
352 €
Servicii incluse
  • - Transport autocar
  • - Cazare si masa conform ofertei
  • - Taxele de statiune
Servicii neincluse
  • - Asigurarea medicala/storno
  • - Alte taxe si cheltuieli personale
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 176 € de la 14.05.2024
  • 352 € de la 04.09.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : PARK VIEW
Masa : Mic dejun
Detalii : Plecare din Bucuresti / autocar
Detalii
352 €
Servicii incluse
  • - Transport autocar
  • - Cazare si masa conform ofertei
  • - Taxele de statiune
Servicii neincluse
  • - Asigurarea medicala/storno
  • - Alte taxe si cheltuieli personale

Descrierea hotelului



Localizare: in partea centrala a statiunii Sf.Constantin si Elena, la aproximativ 250m distanta de plaja. In vecinatatea hotelului se afla o statie de autobuz ce asigura transport dinspre si inspre Varna.
Facilitati:
hotelul Romance dispune de piscina, piscina interioara, piscina pentru copii, fitness, sauna, jacuzzi, solar, masaj, centru SPA, restaurant, bar, biliard, internet cafe, spectacole de animatie, loc de joaca pentru copii, birou de schimb valutar, seif, lift, rent-a-car, parcare, sala de conferinta.
Dotari camere: apartamentele sunt dotate cu balcon, vedere la mare sau la parc, aer conditionat, televizor, frigider, chicineta, baie cu cada, uscator de par, conexiune la internet.
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Parcare : parcare supraterana gratuita ,parcare subterana - contracost (5 euro/zi)
Grad maxim ocupare camere: In camera single - 1 adult; in camera dubla - 2 adulti + 1 copil  sau 3 adulti, in camera dubla large - 2 adulti + 2 copii .

Facilitatile hotelului

Hotelul este recunoscut datorita serviciilor de calitate pe care le pune la dispozitia clientiilor: receptie, seif, room service 24 h, servicii de rent a car, lobby bar, servicii de spalatorie si curatatorie, acces la internet wireless in lobby, sala de conferinte, parcare subterana.Clientii acestui hotel vor putea servi masa la restaurantul principal ‘’Romance’’ cu capacitate de 120 de locuri care dispune si de o terasa cu o vedere panoramic.Hotelulul are un Club Enoteca cu o capacitate de 35 locuri unde se servesc vinuri din cele mai renumite crame.Pentru cei care vor sa aiba parte de momente de relaxare, hotelul recomanda centrul Spa care ofera servicii precum: bazine exterioare si interioare cu apa mineralizata, cada cu hidromasaj, sauna, baie de aburi, sala de fitness precum si diferite tratamente de infrumusetare.Hotelul dispune si de o piscina exterioara spatioasa.Pentru cei mici exista un loc de joaca special amenajat.

Localizare

Hotelul este situat in centrul statiunii St Constantin si Elena, la 250 m distanta de plaja.

Facilitatile camerelor

Camerele hotelului sunt elegant decorate in in culori calde si odihnitoare.Toate camerele sunt dotate cu facilitati precum: baie proprie cu cada sau dus, uscator de par, Tv- satellite cu monitor LCD, aer conditionat, internet prin cablu, telefon cu linie directa, minibar, balcon.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

AZALIA

St. Constantin si Elena, Bulgaria

de la 491 /pers

14 % Early Booking
Astor Garden Hotel 5*

Astor Garden Hotel 5*

St. Constantin si Elena, Bulgaria

de la 467.5 /pers

16 % Early Booking
Gloria

Gloria

St. Constantin si Elena, Bulgaria

de la 392.5 /pers