Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Studio Ionian Melody este o locatie confortabila, o afacere de familie preferata de catre cei care doresc liniste, relaxare si natura. Recent renovat studioul are camere cu capacitate de maxim 4 persoane. -LOCALIZARE: Studio Ionian Melody se gaseste in statiunea Nikiana la 12 km distanta fata de orasul Lefkada si 5km distanta fata de statiunea Nidri foarte aproape de mare. -DOTARI CAMERE: Toate camerele au in dotare : aer condiionat ,baie privata , TV, acces internet,chicineta complet utilata, frigider. -FACILITATI HOTEL: Studio Ionian Melody pune la dispozitia turistilor:Gradina, internet, parcare. -PLAJA: Se gaseste la 500m distanta fata de hotel. -TIP MASA: Fara masa. -ALTE INFORMATII: Website: http://www.ionianmelody.com/index.php/en
Facilitati hotel

Complexul Ionian Melody Studios dispune de: recepție 24/24, grădină, terasă, loc amenajat pentru servit micul dejun, piscina (nou deschisa in 2020),parcare (locuri limitate), telefon, seif, cameră de bagaje, servicii de închirieri auto și biciclete.

Localizare

Complexul Ionian Melody Studios este situat în zona Nikiana, la 250 m de plajă, la 12 km de capitala insulei, Lefkas Town si la 4 km de cunoscuta stațiune Nidri. Pentru cei care doresc să viziteze Nikiana, o stație de autobuz se află la 150 de m de hotel.

Facilitati camere

Complexul Ionian Melody Studios oferă cazare în studiouri. Acestea sunt recent renovate și majoritatea oferă imagini spectaculoase către Marea Ionică. Fiecare studio poate găzdui până la 3 persoane și oferă urmatoarele facilități: aer conditionat (contra cost – 5 euro/camera/zi – se achită la fața locului), TV, frigider, internet Wi-Fi gratuit, balcon sau terasă cu o vedere superbă la mare sau la gradină, baie cu duș.

Conditii de plata: 20% avans la inscriere; Diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

6 % Early Booking
RED TOWER HOTEL & SUITES

RED TOWER HOTEL & SUITES

Nikiana, Lefkada, Grecia

de la 291 /pers