Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare

Garden of Eden este situat pe malul marii, intre Sunny Beach si Sveti Vlas si are vedere catre peninsula Nessebar si golf. Este un complex nou, construit dupa cele mai moderne tendinte.

Facilitati camera

Fiecare apartament, indiferent de capacitate, dispune de: bucatarie complet utilata; dormitor cu doua paturi sau un pat matrimonial; mobilier nou, de calitate superioara, cu un design modern; living spatios stil american (bucatarie incorporata): o canapea extensibila, fotolii, zona de servit masa, TV color/cablu. Unele apartamente pot avea dotari suplimentare precum DVD, cuptor cu microunde. Baia este prevazuta cu dus.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de receptie deschisa non-stop, room-service non-stop, securitate asigurata de complex, servicii de spalatorie si calcatorie, mini-market, magazine si birou de schimb valutar, 1 piscina interioara incalzita spatioasa in interiorul hotelului (contra cost), 6 piscine exterioare cu sectiune pentru copii, unele pe 2 nivele, loc de joaca pentru copii (unul exterior si altul interior), SPA, salon de coafura, salon de cosmetica, masaj, centru de fitness, solar, biliard, sala de jocuri, plaja privata, sporturi nautice, debarcader mic pentru promenade si ambarcatiuni de mici dimensiuni, centru medical, sala multifuntionala de conferinte - 150 locuri; sala de sedinte pana la 50 persoane, echipament pentru desfasurarea conferintelor, hol pentru cofee-break, centru de afaceri, 2 terenuri pentru tenis de camp, shuttle bus pe ruta Sunny Beach si retur.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

36 % Early Booking
Zornitza Sands

Zornitza Sands

St Vlas, Bulgaria

de la 388.5 /pers

16 % Early Booking
Marina View Fort Beach Aparthotel

Marina View Fort Beach Aparthotel

Sveti Vlas, Bulgaria

de la 244 /pers

16 % Early Booking
Prestige Fort Beach Aparthotel

Prestige Fort Beach Aparthotel

Sveti Vlas, Bulgaria

de la 259 /pers