Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Garden of Eden 5* este un complex luxos unde va puteti rasfata intr-o vacanta de neuitat. Cele 7 piscine ofera o perspectiva larga si sentimentul de spatiu, iar gradinile inflorite multicolore va vor binedispune. Hotelul este dotat cu numeroase servicii de calitate, menite a satisface orice dorinta.
Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu: aer conditionat, baie cu dus, minibar, TV cu cablu,  conexiune internet, telefon.

Localizare

Garden of Eden 5* este situat pe malul marii, intre Sunny Beach si Sveti Vlas si are vedere catre peninsula Nessebar si golf. Este un complex nou, construit dupa cele mai moderne tendinte.

Facilitati hotel

Complexul este dotat cu 3 restaurante care pot satisface toate gusturile: bucatarie bulgareasca, italiana, iar iubitorii de peste se pot rasfata cu meniurile pescaresti a la carte. La ultimul etaj al hotelului se afla Panorama Vista Bar ce ofera privelisti deosebite asupra marii si Nessebarului. Se pot organiza petreceri private in barul "Piano". Pentru oaspetii mai activi, hotelul pune la dispozitie piscina interioara, 2 terenuri de tenis, centru de spa si fitness. Nici copiii nu sunt lasati de-o parte, putandu-se bucura de atentia echipei de animatie in fiecare zi, cu programe speciale si haioase. Clubul de noapte "Noe" este deschis de 2 ori pe saptamana, pentru tinerii dornici de distractie.

Sport si agrement

Hotelul ofera: coafor si cosmetica, masaj, solar, plaja privata si sporturi nautice, debarcader, biliard, fitness, sauna, centru cu aburi, teren tenis, sporturi nautice, aerobic in apa, pool bal, volei, curs de dansuri orientale, trageri cu pusca, mini fotbal. Piscina: Hotelul dispune de 6 piscine exterioare cu sectiune pentru copii, piscina interioara incalzita si o piscina exterioara acoperita. De asemenea plaja cu nisip este privata, iar sezlongurile si umbrelutele sunt gratuite.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

30 % Early Booking
Zornitza Sands

Zornitza Sands

St Vlas, Bulgaria

de la 156.5 /pers

23 % Early Booking
Marina View Fort Beach Aparthotel

Marina View Fort Beach Aparthotel

Sveti Vlas, Bulgaria

de la 144.5 /pers

24 % Early Booking
Prestige Fort Beach Aparthotel

Prestige Fort Beach Aparthotel

Sveti Vlas, Bulgaria

de la 180.5 /pers