Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Palazzo di Zante este un hotel construit in forma de U si inconjurat de o piscina cu poduri si fantani. Hotelul-palat are un design atractiv, inspirat de arhitectura traditionala ionica si de stilul neoclasic, cele doua combinatii creand o cladire de vis pentru oaspetii pasionati de calatorii si arta. Pe langa numeroase facilitati si servicii moderne, Palazzo di Zante se remarca prin amplasarea pe un deal inverzit, de unde se pot admira splendoarea marii si frumusetea orizontului.
Localizare

Hotelul este situat pe vârful unui deal, la 150 de metri de celebra plajă de nisip Mavratzis, în frumoasa zonă Vassilikos, Zakynthos. Hotelul este adiacent hotelurilor Zante Royal Resort și Zante Imperial Beach. Orașul Zakynthos se află la o distanță de 15 km de hotel iar aeroportul, la17 km.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispoziție următoarele servicii și facilități: personal multilingv, recepţie, restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar, acces Wi-Fi la recepție gratuit, centru Spa (sală de gimnastică, masaj, jacuzzi, saună), salon de înfrumuseţare, piscine pentru adulţi şi copii, bar la piscine, programe de animaţie pe timpul zilei şi spectacole seara, karaoke, seif (contra cost), închirieri mașini și biciclete, săli de conferință, magazin de suveniruri, cameră de bagaje, doctor la cerere, babysitting.

Facilitati copii

Piscină exterioară, mini club (4-12 ani), acces la parcul de distracții Zantino World (deschis între orele 11:00 și 22:00).

Plaja

Plaja publică de nisip se află la 150 de metri, accesibilă cu liftul sau pe o potecă. Șezlongurile și umbrelele sunt contra cost.

Facilitati camere

Hotelul dispune de 181 camere decorate modern și utilate cu aer condiționat gratuit, TV prin satelit, telefon cu linie directă, minifrigider, seif (contra cost, 3 euro/zi sau 18 euro/ săptămână), baie cu uscător de păr, balcon cu vedere la piscină.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Memento Club Matilda

Vasilikos (Zakynthos), Zakynthos, Grecia

de la 549 /pers

Ammos Villa

Zakynthos, Grecia

de la 639 /pers

Gerakas Belvedere

Zakynthos, Grecia

de la 599 /pers