Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Fraser Suites Dubai beneficiază de o locatie de invidiat, langă renumitele zone Internet City si Media City. Acest hotel de apartamente situat in Dubai beneficiază de o locatie spectaculoasă, deasupra autostrăzii Sheikh Zayed Road, in clădirea Sidra Tower, si oferă vedere uimitoare la orizontul fermecător al orasului si la Marea Arabiei.

Proprietatea este o oază de liniste si pace, care pune la dispozitie 268 de camere si apartamente luxoase, spatioase si bine iluminate. Atat camerele deluxe, cat si cele Premier, renovate recent sunt decorate frumos si au o impărtire confortabilă si atrăgătoare, podea cu parchet in toate zonele si baie cu finisaje din marmură. Camerele Premier au si un balcon spatios cu vedere la oras si la zona litorală. Apartamentele sunt mobilate complet, elegant si includ o varietate de facilităti moderne, printre care se numără o bucătărie bine utilată, acces la internet WiFi de mare viteză, un sistem complet de divertisment, zone de living, de luat masa si de dormit separate, lenjerie de pat luxoasă si multe altele.

Oaspetii isi pot incepe ziua cu un antrenament intens la sala de gimnastică de talie mondială, cu program nonstop. După o zi interesantă acestia se pot relaxa si destinde cu o baie in piscina cu sistem de control al temperaturii. Ca alternativă, pot beneficia de masaje minunate la centrul excelent Armonia Spa. Oaspetii pot savura un mic dejun tip bufet generos la restaurantul Aqua Cafe, deschis pe tot parcursul zilei, care serveste o selectie exceptională de preparate internationale intr-un cadru cald si intim.

Oaspetii pot vizita magazinele, localurile de divertisment si punctele de atractie de importantă istorică situate la cativa pasi de acest hotel din Dubai.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

Ramada Hotel & Suites by Wyndham JBR (ex. Hawthorn Suites)

City Area, Dubai, Emiratele Arabe Unite

de la 1269 /pers

Burj Al Arab

Dahab, Sharm El Sheikh, Egipt

de la 7529 /pers

Movenpick IBN Battuta

Dubai City, Emiratele Arabe Unite

de la 969 /pers