Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasare

Acest complex de vacanță se află la Georgioupolis, la cca 600 de m de plaja cu nisip.

Dotări

Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Clienților complexului le stau la dispoziție un seif, un spațiu cu televizor și un coafor. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. Un șemineu creează atmosferă plăcută. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea complexului.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Mobilierul camerelor cuprinde o chicinetă, un telefon, canale prin satelit și un seif. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. În ce privește timpul liber, hotelul mai oferă, pe lângă tenis de masă, și biliard contra cost. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Un restaurant stă la dispoziție. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. Stau la dispoziție băuturi nealcoolice.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

VANTARIS BLUE (ADULTS ONLY)

Kavros, Creta-Chania, Grecia

de la 929 /pers

Vantaris Beach

Creta-Chania, Grecia

de la 1089 /pers

Vantaris Palace

Dahab, Sharm El Sheikh, Egipt

de la 1089 /pers