Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Batihan Beach Resort se afla intr-o zona linistita si isi asteapta turistii intr-o atmosfera primitoare pentru a le oferi vacante de neuitat.
Facilitati camere

Hotelul dispune 156 de camere standard, 16 apartamenete, 24 camere pe colt, 6 family room. Camerele au vedere la munte sau la mare si sunt dotate cu baie cu cada sau dus, uscător de par, TV satelit, telefon direct, seif (cu plata), mini bar (cu plata), aer conditionat individual, balcon, mocheta sau gresie in camere.

Facilitati pentru copii

2 piscine, teren de joaca, miniclub pentru copiii intre 3 si 12 ani, baby sitter.

Facilitati hotel

Doua restaurante, interior si exterior, restaurant a la carte, discoteca, o sala de conferinta, cabinet medical, servicii de curatatorie si spalatorie, babysitting, coafor, echipa de animatie, discoteca, gradina, parcare, 3 baruri, centru commercial, birou de schimb valutar.

Plaja

Privata cu sezlonguri si umbrele gratuite.

Piscina

La piscina umbrele, sezlonguri si saltele- gratuite.

Sport si agrement

Doua terenuri de tenis, table, biliard, o piscina exterioara cu sectiune pentru copii, o piscina pentru copii, baie turceasca, centru de fitness, loc de joaca pentru copii, mini fotbal, squash, basket, mini golf, surf, volei, tenis- gratuit iar cu plata: tenis in nocturna, masaj, sauna, internet, sporturi nautice motorizate, sala de jocuri.

Localizare

Hotelul Batihan Beach Resort se află pe malul mării la 7 km de centrul staţiunii Kusadasi şi la 135 km de aeroportul din Bodrum.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Arora

Kusadasi (Kusadasi), Kusadasi, Turcia

de la 629 /pers

Belmare

Kusadasi, Turcia

de la 609 /pers

Surtel

Kusadasi (Kusadasi), Kusadasi, Turcia

de la 529 /pers