schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in Bile Tusnad, Pensiunea Viktoria ofera un bar. Aceasta proprietate are camere de familie si o teras. Pensiunea ofer facilitati de spa si o receptie deschis nonstop. Toate camerele pensiunii au dulap si TV cu ecran plat. Camerele de la Pensiunea Viktoria beneficiaz de WiFi gratuit si includ o baie privat cu dulap si  usctor de pr. Unele camere au balcon. Toate camerele se bucur de lenjerie de pat si prosoape. Oaspetii cazati la Pensiunea Viktoria pot savura un mic dejun tip bufet. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Brasov-Ghimbav, situat la 73 km de pensiune.


Conditii de rezervare si anulare:

Avans 30% nereturnabil. restul poate fi achitat la proprietate inclusiv cu vouchere de vacanta.

Descriere:
Pensiunea este amplasat aproape de soseaua principal si de centrul orasului. Pensiunea dispune de 19 camere, ce asigur cazare confortabil pentru 50 de persoane. Pensiunea mai dispune de un restaurant si  de o teras.Pensiunea se afla la 100 metri de cel mai mare centru SPA din zona cu Apa Termala.
Beneficiaza de circuitele de Tratament Balnear cu preturi incredibil de mici. Pentru fapul ca sunteti cazati la noi beneficiati de reducere de 60% la biletul standard de 3 ore la cel mai mare Wellness cu apa termala din zona. Bucurativa de peste 10 bazine:
jacuzii
Bazin cu hidro-masaj
Sauna uscata
Sauna umeda
Terapie IR
Terapie Salina
Revigorare in bazinul termal
Biletul de intrare va costa: 19,00 Ron



Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

O3zone

Baile Tusnad, Jud. Harghita, Romania

de la 1204.5 Lei/pers

Tusnad

Baile Tusnad, Jud. Harghita, Romania

de la 525 Lei/pers

Ciucas

Baile Tusnad, Jud. Harghita, Romania

de la 1073 Lei/pers