schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Hotel Topaz 4**** Cap Aurora este situat in centrul statiunii Cap Aurora, direct pe faleza.

Descriere: Hotelul Topaz a fost reclasificat la 4**** in anul 2023, trecand printr-un amplu proces de renovare si modernizare, iar azi ofera cazare in spatii confortabile, decorate in culori odihnitoare, dotate cu aer conditionat, LCD tv, wireless internet, minibar, bai moderne cu cabine de dus si balcon. Unele camere ofera vedere la mare. Hotelul este structurat pe 4 etaje si parter si este deservit de doua lifturi moderne.
Hotel Topaz dispune de bar la parter si o piscina exterioara amenajata cu sezlonguri, si cu panorama minunata spre plaja si mare. 
Serviciile de masa se ofera in restaurantul hotelului Opal.
De asemenea, hotelul Topaz dispune de parcare privata, oferita contra cost (25 lei/zi)

Camere: 
Toate spatiile de cazare au fost renovate integral si sunt dotate cu pat matrimonial (160x200), aer conditionat, LCD tv, minibar, wi fi, bai cu cabina de dus, uscator de par si obiecte de toaleta, fierbator , acces pe baza de card magnetic si balcoane.
Camerele duble luxury au o suprafata de aproximativ 15 mp. Se poate adauga pat suplimentar. Unele pot avea vedere la mare.
Camerele triple luxury sunt mai spatioase si au in dotare trei paturi single (de o persoana, 90x200), din care doua se pot uni. Sunt orientate pe partea din spate si au vedere spre statiune. Suprafata aproximativ 18 mp. 
Apartamentele luxury cu doua dormitoare si cu vedere la mare sunt compuse dintr-un living cu cu pat matrimonial, baie si dormitor cu pat matrimonial. Intre dormitor si living exista usa separatoare, iar aer conditionat si TV sunt in ambele camere. Suprafata paroximativ 40 mp.
Apartamentele luxury superior cu doua dormitoare si vedere la mare sunt compuse din doua dormitoare cu pat matrimonial, o singura baie si un mic living. Este mai spatios. Dormitoarele au usa, iar aer conditionat si TV sunt in ambele camere. Suprafata aproximativ 50 mp.

Restaurant: Serviciile de masa se servesc in cadrul restaurantului Opal, din cadrul complexului Topaz-Opal-Cristal. Micul dejun si pranzul se servesc sub forma de bufet suedez, iar cina in sistem a la carte. Pranzul se serveste in sistem bufet suedez in perioada 01.07.2023-02.09.2024.

Servicii gratuite: Oaspetii hotelului au acces gratuit la piscina cu sezlonguri.

Animale de companie: Nu se accepta cazarea cu animale de companie.
Ora check-in: 16:00  Ora check out: 12:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 5 lei/adult/zi



Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

California

Cap Aurora, Jud. Constanta, Romania

de la 2957.5 Lei/pers

Opal by the Sea

Cap Aurora, Jud. Constanta, Romania

de la 1574.5 Lei/pers

Diamant

Cap Aurora, Jud. Constanta, Romania

de la 751.5 Lei/pers