schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE: Situata pe un platou montan la aproximativ 1100 de metri altitudine, Comuna Belis, alaturi de satele inconjuratoare, se intinde pe malurile lacului de acumulare Fantanele. Intr-un cadru natural tipic montan, cu aer curat, verdeata, liniste si panorame superbe, se pot face plimbari in natura, drumetii sau excursii cu bicicletele. Pensiunea se afla la doar cateva minute de mers pe jos de lacul de acumulare si va asteapta pentru cateva zile de relaxare in aceasta minunata zona.

FACILITATI UNITATE: Piscina interioara cu jacuzzi, restaurant, inchiriere biciclete, sauna, foisoar si terasa, teren sport cu gazon sintetic, biliard, tenis de masa, videoproiector si flip chart.


DESCRIERE CAMERE: Pensiunea ofera 6 camere duble si 2 apartamente cu un pat matrimonial si canapea extensibila, fiecare cu baie proprie. Camere duble dotate cu baie proprie, pat matrimonial, Tv satelit, uscator de par. Apartamentele sunt formate din dormitor si living cu canapea extensibila, minifrigider.


LOCALIZARE: In satul Balcesti nr 64, comuna Belis


POLITICI: Check IN ORA 13.00 Chek OUT ora 11.00














Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

. Cabana Motilor

Belis, Jud. Cluj, Romania

de la 1154.5 Lei/pers

PENSIUNEA VIS ALPIN BELIS

Belis, Jud. Cluj, Romania

de la 961.485 Lei/pers

BIANCA

Belis, Jud. Cluj, Romania

de la 728.57 Lei/pers