schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului




Hotelul Opal este situat in zona nordica a statiunii Cap Aurora, la 50 metri de faleza Marii Negre. Hotelul este construit pe 8 etaje si este recent modernizat.

Hotelul are piscina cu apa incalzita in perioadele cand este necesar. In jurul piscinei, spatiul este amenajat cu sezlonguri si umbrele. Aceasta este deservita de un bar nou construit. Sezlongurile nu se pot rezerva in avans, se ocupa in ordinea sosirii.
Incepand cu anul 2023, Hotelul Opal va avea plaja proprie - plaja Opal, situata intre hotelurile Cometa si Capitol, precum si beach bar. Inchirierea sezlongurilor se va efectua la receptie, rezervarea lor in avans nefiind posibila.

Oaspetii hotelului dispun de 218 camere duble, din care 99 camere standard si 118 camere superioare (complet renovate) si 17 apartamente cu baie, living, dressing, dormitor si 2 balcoane (toate apartamentele au vedere spre mare).

Restaurantul complet renovat - amenajare moderna, cu linii noi pentru servirea meselor sub forma de bufet suedez, mobilier nou. Serviciile de masa sunt asigurate in restaurant (bufet suedez) sau pe terasa Opal (a la carte), care are vedere la mare si este umbrita de doi platani batrani. Restaurantul Opal gazduieste mic dejun si pranz sub forma de bufet suedez. Terasa Opal in aer liber este deschisa la pranz si cina, pentru servirea a la carte. In majoritatea serilor ambianta este asigurata de o formatie care canta live.

Pentru momentele de relaxare, Hotel Opal pune la dispozitia oaspetilor sai o zona de lounge in aer liber, amenajata cu mese de bar, bancute, umbrare si sezlonguri, precum si un teren de tenis cu zgura, contra cost. Tot contra cost, se pot inchiria si echipamentele de tenis (rachete, mingii).
Pentru copii sunt amenajate 2 locuri de joaca, unul interior (cu supraveghetor) si unul exterior. Acestea sunt dotate cu trambuline, perete interactiv de catarare, trasee cu aventuri, jocuri si jucarii diverse. Saptamanal sunt organizate diferite activitati pentru cei mici.
Spatiu de joaca Kids Club cu trambuline, perete interactiv de catarat, trasee presarate cu aventuri, jocuri si jucarii este pentru copii de la 3 pana la 10 ani. Copii trebuie supravegheati de parinti. Programul il gasiti la receptie.

Pentru evenimente corporate, hotelul pune la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 80 de locuri, dotata cu lumina naturala si echipamente tehnice ultramoderne.
Hotel Opal pune la dispozitia turistilor, in mod gratuit, o parcare pazita, cu o capacitate de 120 de locuri. Nu se rezerva locuri in prealabil.

Dotari generale: dispune de Restaurant, coffee lounge, bar cu terasa, 1 sala conferinte, 1 teren de tenis, loc de joaca in interior pentru copii dotat cu mobilier special, 2 locuri de joaca pentru copii outdoor, toate avand la dispozitie un personal calificat, dedicat si pasionat, lifturi, internet wireless in spatiile publice, gratuita, in limita locurilor disponibile.

Servicii masa: masa se serveste in restaurantul propriu. Mesele incluse in pachet (mic dejun/mic dejun si pranz) sunt servite in interiorul restaurantului in sistem bufet suedez si va pun la dispozitie o varietate de sortimente culinare. Cina este a la carte. Serviciile de masa platite in avans (micul dejun si demipensiune pranz) se servesc exclusiv in regim bufet in perioada de sezon estival, iar in extrasezon si sezoanele intermediare se poate organiza bufet numai cu conditia intrunirii numarului minim de 40 de persoane inscrise la acest tip de masa.

In perioada 01.07-07.09.2024, turistii pot opta pentru cina - bufet suedez in restaurant.
Suplimentul pentru acest tip de cina este conform ofertei.
La cina se va organiza bufet suedez incepand cu 50 de persoane. In absenta acestui criteriu, cina se va servi in regim set menu.

Dotari camere:
Spatiile de cazare din Hotel Opal au urmatoarele caracteristici: suprafata totala este de cca. 18mp (incluzand baia si balconul). Baia dispune de cabina de dus, vas wc, chiuveta, oglinda, uscator de par, cosmetice. Camera este mochetata si dispune de perdele si draperie. Balconul are doua scaune de terasa sau doua taburete in camerele in care balconul este mai mic. In toate camerele sunt televizoare LED conectate la retea TV cablu, doua fotolii o masuta. Amenajarea si dotarea camerei este luminoasa si colorata, asigurand confort si ambianta placuta. Dispune de sistem de conditionare a aerului pe principiul a doua sezoane, cald sau rece.

In camere nu exista frigidere casnice, ci numai mici racitoare hoteliere, tip minibar, specifice acestui tip de serviciu. Racitoarele mini-bar nu sunt in masura sa pastreze alimente, cu atat mai mult nu pot asigura pastrarea alimentelor pentru sugari si copii mici.

Camerele duble superioare sunt situate la etajele 4,5 si 6, sunt dotate cu paturi matrimoniale (160x200) si au vedere spre mare sau spre padurea Comorova. Sunt renovate complet in anii 2018-2020, au 19 mp si sunt dotate cu televizor LED (diagonala 80 cm), aer conditionat, minibar, feon, internet wireless, balcon cu mobilier si uscator, mocheta sau parchet, plasa impotriva insectelor. Baile sunt renovate, sunt dotate cu dus si sunt mai spatioase ca baile camerelor standard. Toate camerele au in dotare fotoliu extensibil.

Camerele duble standard sunt situate la etajele 1,2 si 3 ale hotelului si au vedere spre mare sau spre padure, au 2 paturi twin (care pot fi unite). Au fost renovate in anul 2017, au 19 mp si sunt dotate cu televizor LED (diagonala 80 cm), minibar, baie cu dus (app 2,2 mp) aer conditionat, feon, internet wireless, balcon cu mobilier si uscator, mocheta, plasa impotriva insectelor.

Apartamentele au vedere spre mare si sunt formate din living (canapea extensibila), dormitor (pat matrimonial), dressing, baie, 2 balcoane. Intre cele doua camere exista usa despartitoare. Au aproximativ 40 mp si sunt dotate cu: 2 televizoare LED (diagonala 80 cm), aer conditionat, feon, minibar, baie cu dus, internet wireless, 2 balcoane cu mobilier si uscator, mocheta, plasa impotriva insectelor.

Facilitati copii:
- Copiii intre 0-3.99 ani beneficiaza de gratuitate la masa
- Copiii intre 4-9.99 ani beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar, dar achita serviciile de masa reduse
- Copiii peste 10 ani achita obligatoriu pat suplimentar si masa integral
- Al 3-lea adult achita obligatoriu pat suplimentar si masa
- Al doilea copil in camera achita pat suplimentar
- Se accepta un singur pat suplimentar in camera dubla

Hotelul accepta accesul cu animale de companie de talie mica (max. 10 kg). Acestea nu au acces in restaurant in perioada servirii meselor si la piscina si trebuie sa poarte lesa pe suprafata proprietatii.

Purtarea bratarii primite la check-in este obligatorie.

Administratia hotelului nu raspunde de obiectele sau valorile uitate, pierdute, nesupravegheate sau neprotejate, oriunde s-ar intampla disparitia acestora, in incinta hotelului sau perimetrul exterior al proprietatii.

Potrivit procedurilor de lucru ale Hotelului, repartizarea camerelor se poate face numai cu o seara inainte, sau chiar in dimineata intrarii clientilor, in functie de structura si numarul camerelor similare ce urmeaza a fie eliberate (check-out) in ziua respectiva.
Ora de incepere a zilei hoteliere check-in, nu poate fi decat de la ora 18.00 si ora de eliberare a camerei check-out, nu poate fi mai tarziu de ora 12.00.

Lenjeria, prosoapele sunt dedicate exclusiv utilizarii in camera. Se interzice categoric scoaterea acestora din camera pentru utilizare pe plaja. Hotelul nu asigura prosoape pentru accesul la plaja.
 
Turistii hotelului au acces la piscina exterioara in perioada 15.06-07.09.2024 cu sezlong-uri (in limita locurilor disponibile), pentru cei care aleg pachete cu masa, minim mic dejun.
 
Turistii hotelului au acces la plaja amenajata, accesul facandu-se facil, de la terasa hotelului, se coboara treptele pe partea stanga trec de prima sectiune de plaja, iar urmatoarea sectiune este plaja Opal by the sea, fiind vorba de un drum parcurs pe jos de maxim trei minute. Turistii au acces la sezlonguri in regim de inchiriere. De la receptie se da un tiket care trebuie prezentat personalului de la plaja. sezlongurile se inchiriaza cu saltea, masuta si umbrela. Pretul de inchiriere il gasiti la receptie

Clientii Hotelului OPAL by the sea, vor plati contravaloarea inchirierii sezlongurilor la receptie, unde vor primi un TICKET pe care il vor prezenta de fiecare data personalului de la plaja, vor fi deserviti de personalul hotelului in ordinea venirii si disponibilitatii sezlongurilor la momentul sosirii. Sezlongurile nu pot fi rezervate la hotel, ci direct la personalul de la plaja, daca exista disponibilitate. Turistii care nu doresc sa inchirieze sezlong, pot opta sa stea la plaja pe suprafata dedicata zonei pentru cearceafuri.

Parcarea gratuita a autoturismelor persoanelor cazate in hotel se poate face numai in spatiul special dedicat in limita celor 120 locuri disponibile. Accesul este controlat si se acorda pe principiul primul venit - primul servit, potrivit locurilor libere. Nu pot fi rezervate locuri de parcare la receptie sau la personalul de paza. La iesirea din parcarea hotelului, oricand pe durata sejurului, locul de parcare nu poate fi retinut, la intoarcere accesul fiind posibil numai daca mai sunt locuri inca libere. Agentilor de paza le este strict interzis sa manevreze autoturisme sau sa pastreze cheile de contact ale celor parcate. Administratia hotelului nu are nici o responsabilitate privind eventuale pagube produse propriilor vehicule, sau altora, prin manevrarea sau parcarea neglijenta a acestora de catre proprietari.

Recomandam sa se parcheze exclusiv in spatii si locuri clar marcate. Nu trebuie ignorate semnele specifice de circulatie. Parcarea neregulamentara determina asumarea de proprietar a amenzilor si a taxei de recuperare a vehiculului ridicat de organele abilitate. Ridicarea autoturismului nu se reclama la receptia hotelului, ci se apeleaza 112.

Conexiunea internet wireless este disponibila gratuit in camere si in toate spatiile publice ale proprietatii, inclusiv holuri, terase. Fiind o facilitate acordata gratuit, cu anumite limite tehnice, nu poate fi garantata viteza si constanta conexiunii in perioadele de maxima solicitare.

Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.










Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

California

Cap Aurora, Jud. Constanta, Romania

de la 2957.5 Lei/pers

25 % Oferta Speciala
Topaz

Topaz

Cap Aurora, Jud. Constanta, Romania

de la 1239 Lei/pers

Opal by the Sea

Cap Aurora, Jud. Constanta, Romania

de la 1574.5 Lei/pers