schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului




Hotelul este amplasat in partea nordica a statiunii, aproape de Hotelul Doina- baza de tratament la o distanta de 650 de metri fata de plaja, intr-o zona cu vegetatie bogata.
Hotelul dispune de loc de joaca pentru copii, 2 sali de conferinta cu 50, respectiv 100 locuri cu dotari audio, video si flipchart, piscina cu acces gratuit pentru oaspetii hotelului, bar de zi, parcare proprie, in limita locurilor disponibile.
 
Servicii:
- Eden beach (situata la o distanta de 10 minute de mers pe jos de hotel) - 50% reducere la sezlonguri si 20% reducere la baldachine + acces gratuit la locul de joaca pentru copii, pe toata perioada sejurului.
- Daytona beach (situata la aproximativ 600 metri de hotel) - 10 lei discount la inchirierea a minim 2 sezlonguri.
Servicii gratuite: Informatii turistice, seif receptie, primire si transmitere mesaje, distribuire corespondenta, acces piscina.
Servicii masa: se serveste in restaurantul propriu,, in regim buffet suedez. Demipensiunea este formata din mic dejun si cina, pensiunea completa din mic dejun, pranz si cina.
 
Dotari camere:
Camera dubla superioara 3*  sunt integral renovate, au suprafata generoasa si beneficiaza de balcon. Dotarile camerei: pat matrimonial, mocheta, tv-led cu cablu, aer conditionat, minibar(contra cost) baie cu dus, prosoape si cosmetice.
 
Camerele duble superioare 3*** au fost complet renovate si sunt dotate cu pat matrimonial, baie cu dus, mocheta, aer conditionat, TV LED, minibar, telefon, balcon cu mobilier. Camerele de la parter nu dispun de balcon. Suprafata 14 mp.
Camerele duble standard 3*** sunt prevazute cu paturi twin, baie proprie, televizor LED, aer conditionat, minibar, balcon. Camerele au baile renovate, mocheta schimbata, draperii, perdele si lenjerii noi, mobilierul a fost reconditionat. Suprafata 12 mp.
Camerele duble 2** la parter fara balcon sunt prevazute cu paturi twin, baie proprie, televizor cu tub, minibar. Nu sunt dotate cu aer conditionat. S-au schimbat mocheta, perdelele, draperiile.
 
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
-  0 - 1.99 ani - neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si masa;
- 2 - 9.99 ani -  gratuitate la cazare fara pat suplimentar, dar achita servicii de masa la tarif redus
- 10-17.99 ani - se asigura pat suplimentar conform tarifelor, iar mesele se achita integral
- 2 adulti si 2 copii 2-9.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare dar achita fiecare servicii de masa
- se accepta un singur pat suplimentar in camera dubla.
 
- 2 adulti si 2 copii: unul cu varsta 0-1.99 ani si al 2-lea copil cu varsta 10-17.99 ani - primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar, iar pentru al 2-lea copil achita pat suplimentar conform tarifelor si masa la valoare integrala;
- 2 adulti si 2 copii: unul cu varsta 2-9.99 ani si al 2-lea copil cu varsta 10-17.99 ani - primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare dar achita servicii de masa, iar pentru al 2-lea copil se achita pat suplimentar conform tarifelor si masa la valoare integrala;
- 2 adulti si 2 copii cu varsta 10-17.99 ani, primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare, dar achita masa la valoarea integrala, iar pentru al 2-lea copil se achita pat suplimentar conform tarifelor si masa la valoare integrala;
Capacitate maxima camera dubla: 2 adulti si 2 copii 0-17.99 ani.
 
NU se accepta 3 adulti in camera dubla.
NU se accepta animale de companie
 





Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

6 % Oferta Speciala
2D RESORT and SPA

2D RESORT and SPA

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 731.5 Lei/pers

Complex Amazon CM

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 703.5 Lei/pers

Q Hotel

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 390.5 Lei/pers