schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



HOTEL DIAMANTeste situat la 50 m de plaja si are 102 camere duble (twin). Amplasarea sa intr-un peisaj pitoresc si atmosfera primitoare sunt doar doua dintre aspectele ce va garanteaza un sejur relaxant in Cap Aurora.

Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotari si servicii
Hotelul pune la dispozitia turistilor: piscina exterioara pentru adulti cu apa mineral-sulfuroasa, piscina pentru copii, spatiu de joaca pentru copii, un restaurant unde puteti savura delicioase mancaruri cu specific romanesc, terasa, internet in zona de receptie, seif la receptie, parcare proprie pazita (contra-cost), dar si jocuri pentru serile lungi de vara (rummy, sah, table, etc.)
Hotelul nu primeste animale de companie.

MASA:restaurant propriu;
Serviciile de masa se practica in sistem AUTOSERVIRE prin intermediul unui card valoric incarcat electronic la receptie. Suma depusa pe cardul valoric se poate consuma dupa preferinta, pe durata intregului sejur.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

California

Cap Aurora, Jud. Constanta, Romania

de la 2957.5 Lei/pers

25 % Oferta Speciala
Topaz

Topaz

Cap Aurora, Jud. Constanta, Romania

de la 1239 Lei/pers

Opal by the Sea

Cap Aurora, Jud. Constanta, Romania

de la 1574.5 Lei/pers