schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel Atena din statiunea Saturn este complet renovat incepand cu 2024
 
Hotelul este situat pe faleza, in zona sudica a statiunii Saturn, la intrarea dinspre Mangalia. Hotelul este amplasat la cativa metri de mare, iar accesul pe plaja se face usor. Hotel Atena Saturn are 208 camere dublesi 13 suite impartite pe 13 nivele. Spatiile de cazare sunt prevazute cu televizor si baie proprie cu dus. Datorita amplasarii hotelului, majoritatea camerele au vedere catre mare.
 
Hotelul beneficiaza de peste 200 de camere, la standarde de 3 stele si; un restaurant cu o capacitate de 400 locuri  , terase, locuri de joaca exterioare pentru copii si ample spatii deschise.
Toate camerele sunt proaspat modernizate si decorate minimalist, cu sisteme de racire si incalzire, SMART TV cu diagonale generoase, cutii de valori si minibaruri, bai dotate cu dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite si un fotoliu asezat la geam pentru a contempla vederile de neuitat. Proprietatea pune la dispozitie o receptie cu program non-stop si WiFi gratuit.
 
Noul Hotel Atena se redeschide cu sezonul 2024 .
 
Dotari Generale: restaurant, terasa, lobby bar, panoramic bar, wi fi internet, locuri de joaca pentru copii, baby cot - gratuit, la cerere, in functie de disponibilitate, parcare - gratuita, in limita disponibilitatii.
 
Facilitati: mic dejun, internet, loc joaca, parcare in limita disponibilitatii, restaurant, lift, aer conditionat.
 
Dotari Camere
Toate camerele hotelului Atena sunt complet renovate si dotate cu: baie cu dus, televizor LCD, minibar, birou, sistem de climatizare, uscator de par, produse cosmetice, fotoliu, internet wi-fi. Au vedere laterala la mare si statiune. Nu au balcon.
 
Camerele duble au o suprafata de 16 mp si pat matrimonial de 160x200 cm.
Este recomandata pentru structura maxima de 2 adulti si 1 copil 0-11.99 ani. Structura maxim acceptata in camera este pentru 2 adulti si 2 copii (0-6.99 ani si 7-11.99 ani). In acest caz, titularii rezervarii isi asuma un eventual disconfort datorat de spatiul limitat al camerei.
 

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

Saturn

Saturn, Jud. Constanta, Romania

de la 883.5 Lei/pers

MURES cm

Saturn, Jud. Constanta, Romania

de la 243 Lei/pers

12 % Oferta Speciala
Safir Blue Resort  (Cleopatra-Narcis-Semiramis)

Safir Blue Resort (Cleopatra-Narcis-Semiramis)

Saturn, Jud. Constanta, Romania

de la 1302 Lei/pers